– Юрій та Інна – корінні жителі нашого села. Юрій доглядає стареньких хворих тата і маму. Як не кожен дорослий чоловік він ретельно піклувався про батьків. У його дружини Інни теж батьки-пенсіонери. Ніхто про подружжя поганого слова не сказав.

А на другий день Великодня подружжя гостювало у друзів у селі Олексіївці нашої сільради. Близько 21-ї години Юрій з Інною пішли від друзів, сіли до свого автомобіля «Ніссан» та поїхали. Куди — невідомо, — розповів сільський голова Сокільця Борис Сердюк. — Юрій був досвідчений рибалка. Часто їздив на риболовлю із друзями на декілька діб. Завжди попереджував батьків. Цього разу батьки Юрія вирішили, що він теж на риболовлі. Але марно прочекавши декілька діб, батьки чоловіка забили на сполох. Телефони подружжя взагалі відключені. Я навідав батьків потерпілих та звернувся до поліції.

Правоохоронці, друзі, односельці Юрія та Інни обстежували навколишні села, дороги, береги Південного Бугу, затоки та плавні, болота, кущі, але марно…

– Сліди колес їхньої іномарки вже не знайти, бо висока трава сховала їх. Але Юрій із дружиною знали ці місця як свої п’ять пальців. Особливо Юрій, який обійшов кожен кущ та комиш, проплив річки, обійшов села Немирівського та Тульчинського районів. Дивно, що ніхто не бачив машину. Вихідними та на свята у нас багато відпочивальників. Втім, вони теж нічого не бачили, — стурбований сільський голова. — Кажуть, що місця тут нечисті, але якось в це не віриш. Близько дев’яти років тому, у травні, у Сокільці теж зник таксист-пенсіонер. Поїхав на «Жигулях». Машину знайшли згодом. Чоловіка, як виявилось пізніше, вбили. Тож у випадку із подружжям не хочеться думати про найгірше…

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про навмисне вбивство. Орієнтування на зниклих та їхній автомобіль надані до підрозділів поліції усієї України.

Шановні вінничани! Юрій Васильович Нахімчук, 06.05. 1964 р.н., Інна Олександрівна Нахімчук, 17.12 1966 р.н. Їздили автомобілем «Ніссан»-універсал синього кольору, задні дверці — сірі, номерні знаки АВ 6010 АМ. Якщо вам щось відомо про зникле подружжя або їхній автомобіль, прохання телефонувати: (0432) 59-40-99; 59-41-55 або «102».