Відтепер майже 22 тисячі хмільничан отримуватимуть весь комплекс послуг компанії у новому сучасному форматі.

В новому центрі обслуговування клієнтів споживачі можуть отримати консультацію з будь-якого питання, пов’язаного із газопостачанням: розрахунками за спожитий газ, приєднанням до газових мереж тощо. Загалом для оперативного обслуговування клієнтів у новому Центрі працює 4 оператори.Заклад діє по вулиці Івана Богуна, 7.

В центрі обслуговування будь-який клієнт «Вінницягаз» може зареєструватися в Особистому кабінеті на сайті 104.ua та скористатися онлайн-послугами компанії або провести оплату через платіжні термінали.

«Впровадження європейських стандартів обслуговування клієнтів і забезпечення оперативного зворотного зв’язку між фахівцями ПАТ “Вінницягаз” та споживачами є пріоритетом нашої роботи. Центр обслуговування клієнтів надає можливість отримання споживачами усього спектру послуг компанії в одному місці.», – відзначив голова правління ПАТ «Вінницягаз» Олександр Кривак.

Робота нового центру полягає у наданні широкого спектру послуг – починаючи від оплати послуг, видачі довідок і консультацій по особовому рахунку до отримання технічних умов на приєднання до мереж.

На урочистому відкритті Центру у Хмільнику були також присутні представники місцевої влади, помічник народного депутата України Петра Юрчишина Андрій Барабан, які відзначили важливість існування такого осередку для жителів міста та району, привітали та подякували усім, хто долучився до його створення.

Відкриття Центру обслуговування клієнтів у Хмільнику є черговим етапом реалізації комплексної стратегії Регіональної газової компанії щодо переходу до європейських стандартів клієнтського сервісу газової галузі Вінниччини. ПАТ «Вінницягаз» планує і надалі відкривати аналогічні центри у інших районах.Більше року центр обслуговування клієнтів функціонує у Вінниці.

Довідка. Основною сферою діяльності ПАТ «Вінницягаз» є розподіл природного газу. На сьогодні рівень газифікації Вінничини становить 54 %. Природний газ отримують 448 451 тисячі сімей і майже 6074 підприємств, установ і організацій. Обсяги розподілу становлять 870 007, 892 тис. кубометрів природного газу на рік. ПАТ «Вінницягаз» входить до реєстру великих платників податку у Вінницькій області. У 2017 році до бюджетів різних рівнів компанією було сплачено понад 73 мільйонів гривень.

За додатковою інформацією звертатися до
фахівця із звязків з громадськістю
Логінової Лариси Григорівни
+380432 27 80 92
+38 067 433 22 89
e-mail: press@vngas.com.ua