У неймовірній історії сімейного возз’єднання, 79-річний Луїс Армандо Альбіно, який був викрадений у шестирічному віці, нарешті знайшовся завдяки своїй племінниці Аліді Алекіні. Це стало можливим через 73 роки після його зникнення, коли він був захоплений у парку в Західному Окленді, Каліфорнія.

Луїса викрала жінка, яка заманила його обіцянкою купити солодощі. Після викрадення хлопчика перевезли до Нью-Йорка, де його виховували інші люди, а його справжня сім’я залишилася без будь-яких відомостей. Мати Луїса ніколи не втрачала надії на його повернення і регулярно відвідувала поліцію, але померла в 2005 році, так і не дізнавшись про його долю.

Аліда, племінниця Луїса, вирішила розслідувати його зникнення. Вона пройшла тест ДНК у 2022 році, який показав, що у неї є близькі родинні зв’язки з чоловіком, що згодом виявився її зниклим дядьком. Після повторних пошуків та допомоги ФБР, Луїса вдалося знайти на східному узбережжі США.

Родина отримала підтвердження про знахідку Луїса, і емоційний момент возз’єднання відбувся в серпні 2023 року. На жаль, ця радість була змішана з горем: брат Луїса, Роджер, помер від раку всього через місяць після їх зустрічі.

Луїс, який став пожежником і морським піхотинцем, нарешті отримав можливість возз’єднатися з родиною. Аліда висловила сподівання, що її історія надихне інші сім’ї, які шукають зниклих рідних, і закликала не втрачати надії.