Інколи до нас звертаються пацієнти, які випили відразу після кодування або після медикаментозного лікування. Саме в таких випадках саме лише слово «закодований» принижує особистість, викликає внутрішній протест і відчуття власної неповноцінності. Так з’являється залежність навіть від «кодувальника». Кодування – лише тимчасовий результат. Цей маятник до добра не доведе. Час розібратися із системою. Кодування – залякування, страх: «Вип’єш – помреш». Потім хворий зустрічає тих, хто вже «випив і не помер». А далі що? Будь-яка стиснута пружина вистрілить у зворотний бік. Це небезпечно. Тут сльози безсилі та залякування не допоможе. І навіть найкраща психологія малоефективна. Хвороба прогресує — людина деградує. Тут бажано не залякувати, а знімати потяг до випивки. Ось чому ми не прихильники тимчасових результатів.

До Вінниці їдуть здалеку, з останньою надією, щоб нарешті звільнитись від рабської залежності:

1. НАДІЙНЕ ВИВЕДЕННЯ З ЗАПОЮ ТА АБСТИНЕНЦІЇ – без хімії, крапельниць та стаціонарів. Не всі ліки, які очищають кров, проникають у мозок через гематоенцефалічний бар’єр. Антиалкогольний Еліксир «Доктор Олександр Овсянюк» проникає в клітини мозку і повністю очищає глибину свідомості! Він швидко виводить із запою, покращує стан і нейтралізує нав’язливий потяг до спиртного. До складу входять високогірні екзотичні трави, які в Україні не ростуть. Не випадково лікар об’їздив півсвіту.

2. ЗВІЛЬНЕННЯ НА ДОМУ – Еліксир викидається по пошті.

3. НАЙСИЛЬНІШЕ ТИМЧАСОВЕ КОДУВАННЯ – на 1, 3, 5 років (ваш власний вибір).

4. СВОБОДА БЕЗ АЛКОГОЛЬНО – НАРКОТИЧНОГО КОДА — метод особливого звільнення від будь-якої залежності. Саме метод «Свобода без кода!» — ваш найкращий вибір. Адже при дотриманні абсолютної тверезості тяга зникає раз —і назавжди!

5. КУРІННЯ, ТРАВКА ТА ЕЛЕКТРОННІ СИГАРЕТИ – тяга зникає повністю та відразу навіть без попереднього утримання від паління! «Не курю – і не тягне». Документальна гарантія.

Увага! Доктор Овсянюк приймає лише у Всеукраїнському Центрі «Свобода без кода».

Вулиця Пирогова 107- А знаходиться на Поділлі — треба їхати до вулиці Зодчих 22.

Попередній запис лише за номерами: 098 281 58 23; 073 281 58 23; 050 281 58 23.

Вінниця. Мікрорайон «Поділля». Всеукраїнський Центр «Свобода без кода!».