Колись такі хунвейбіни — члени створених у 1966–1967 роках войовничих груп та загонів студентської і шкільної молоді в Китаї, допомагали Мао Цзедуну провести «Культурну революцію».

Тепер, на думку Юрія, їх використовують для цькувань неугодних.

Ось що заявив відомий активіст Майдану:
– Натрапив на оголошення на сайті ГО “Українські студенти за свободу”. Листопад 2023 року. (На фото скріншот).

Бачу, що ця організація бореться за канабіс, вважає «свободівців» “нацистами”, переслідувала некорумпованого і фахового мовознавця Ірину Фаріон, влаштовуючи мітинги ледачих хунвейбінів з метою її незаконного звільнення “за аморальну поведінку”. Цей штучний хайп, зрештою, вмотивував такого ж малолітнього кретина вчинити вбивство Фаріон.

Функціонер “УСС” у Вінниці Михайло Полажинець писав доноси в інтересах “співочої ректорки” ВНМУ Вікторії Петрушенко проти опозиційної активістки, що боролася за прозорі вибори ректора – Тетяни Супрунової, з метою її звільнення з роботи у ВНМУ. “За аморальну поведінку”.

Тетяна Супрунова: “Бойко хапав за руку коли я проводила відео-зйомку виборів, казав що я брешу (на викладача) а Полажинець вибивав телефон під час відео-зйомки, склепав заяву на основі якої мене звільнили за «аморальну» поведінку, якої НЕ БУЛО. Ось такі молоді нащадки органів”.

Зараз цих підпетрушників (Бойка і Полажинця) ВНМУ заявляє до суду як свідків у справі про поновлення Тетяни Супрунової на роботі.

Я точно знаю, що в тому ж НУ “ЛП” чи у ВНМУ є корумповані викладачі. Ректором взагалі обрано плагіаторку, але хунвейбінів це не цікавить, вони за таке не мітингують.

От і вся “свобода”, за яку вони борються.» – вважає Юрій.

Від редакції: готові вислухати точку зору згаданих осіб. Зокрема Михайла Полажинця та Владислава Бойка. Інших представників ГО Українські студенти за свободу