В 120 бригаді я з перших днів повномасштабного вторгнення. В 2014-15 роках я воював і після того був в оперативному резерві. І якраз напередодні повномасштабної війни мені запропонували перейти в оперативний резерв у склад вінницької ТрО. Восени 2021 року ми відбігали 10 днів бойового злагодження. І зрозуміло, що коли почалося все 24 лютого 2022 року, ми вже о 7 ранку були в повній готовності зі зброєю.

В мене спочатку була військова спеціальність хімік-дозиметрист, але потім виявилось, що бракує досвідчених людей і запропонували піти бойовим медиком. Я пройшов бойові курси, так і став бойовим медиком.

Всі, хто пішов у військо – це чоловіки, хто залишився – це жінки. Хоча, як показує час, у багатьох жінок більші яйця, ніж у таких чоловіків, хто залишився вдома.

А хто, як не ми? Бо якщо сюди прийдуть – то вже не буде, кому і шо. Ворога потрібно зупинити ще там, на підходах. Бо якщо це не зробити, який сенс жити тут, якщо не подобається ця країна і він не готовий захищати свій дім, свою сім’ю.

Рідні чудово розуміють, що інакше я не міг ніяк поступити – підтримують. Дружина, двоє дітей, мама, папа, теща – всі чекають на мене.