І ось нещодавно бажання дівчинки здійснилось. Зірковим суддям Володимиру Зеленському та Євгену Кошовому дівчинка розповіла, що прийшла на шоу, аби повеселитись та заробити гроші. Адже в минулому році, коли батьки  поїхали до Туреччини, її із собою не взяли.

Тож вона вирішила за допомогою свого почуття гумору отримати гонорар. Також дівчинка розповіла, що планує стати стоматологом, але зараз професійно займається гімнастикою, обожнює кататись на лижах та планує з часом освоїти і сноуборд. Жарти Ольга підготувала про своє рідне місто та його мешканців, адже Вінниця нині в топі новин. Вболівали за неї батьки та братик.

– Київ, Харків, Одеса — міста-мільйонники. Повірте мені, вінничанці, не ті міста назвали мільйонниками. А ще в нас таке багате місто, що коли пишеш твір про літо, то його перевіряє не вчитель, а НАБУ, — жартувала Ольга. — Жити по-новому, це коли ти в 10 років намагаєшся виграти 50 тисяч гривень.

Зрештою, за неповні три хвилини Ольга Олійник заробила за свої жарти аж 10 тисяч гривень. На цьому зупинилась і вирішила забрати кошти. Цього їй точно вистачить на подорож до Туреччини.

Віталіна Володимирова