Так ми писали тоді, в той перший день після апокаліпсису в Килинівці і думали що страшнішого немає на землі…
Яке прекрасне слово тиша!!!

Напевно це зрозумів кожен із нас після найстрашнішої ночі для Вінниччини, Калинівки, Вінниці, Стрижавки, Павлівки, Сальника і інших міст, та сіл, хто чув страшні вибухи та бачив зарево від них, і страшні димові гриби, що заполоняли небо і нагадували побачені на картинках ядерних вибухів, які вчили по ГО. Хто в чому був кидався рятуватись евакуацією чи ліз в підвали..Спасибів всім, хто нас рятував, ганьба тим, хто допустив цей страшний двогодинний ступор невідомості, а значить паніки, якої також ще не знала Вінниччина.З цього треба зробити висновки раз і назавжди. Дякуємо всім своїм колегам, хто з перших годин був на місті катастрофи і посилав всім не лише правдиві репортажі як журналіст, але й рятував людей як волонтер. Ми, як і багато хто, не спали в цю страшну ніч і працювали. Несли вам правду.. Тепер хочемо донести її до всіх керівників міста, області, країни. Вона проста – хватить шукати мнимих ворогів у правдивих журналістах, громадських діячах, вішаючи їм несусвітні ярлики і “пришиваючи руку Москви”. Як бачите – вона нереально близько і так – підла, підступна і жорстока. І останні теракти, диверсії на складах боєприпасів та знищення наших кращих генералів та офіцерів, – свідчення того, що вони мають і великий досвід такого терору і холоднокровних виконавців, а ще величезну агентуру завербованих кротів чи зрадників “за гроші” ВСЮДИ… В них всього цього на жаль більше.

А у нас єдина перевага – В ЄДНАННІ! НАС УСІХ – ПРАВИХ І ЛІВИХ, ВЛАДИ І НАРОДУ… інакше ВСЕ!!! Може в того снаряда, що не приведи Господи долетів би до нас – були б очі – на який будинок падати – мера, губернатора, ваш чи наш?

ДАВАЙТЕ ВСІ ЯК ОДИН ЗАСВОЇМО ЦЕЙ УРОК, І Боже допоможи повернутись до мирного неба і його такої пʼянкої і манливої ТИШІ!!!

Далі – слідкуйте за новинами “33-го” на нашій сторінці у фейсбуці та на сайті.

Це був 2017 рік. Що відтоді змінилось? Пишіть!

Редакція «33-го»