У середньому квитки на його концерти коштують 200-500 гривень. Це другий масштабний тур виконавця, який у свої 20 років має величезну популярність серед молоді. Кажуть, що саме він зміг потрапити своєю творчістю в «десятку» цільової аудиторії — безтурботної молоді, яка «прожигає» своє життя.

Відомо, що репер PHARAON — син колишнього генерального директора московського футбольного клубу «Динамо». Колишня дівчина виконавця – відома модель Олеся Кафєльнікова, яка прославилась своїми висловами про ненависть до Росії та нинішнього режиму.

Музикою репер став займатись ще у школі. Серед хітів Гліба Голубіна — «Cold Siemens», «Мама Я Чи не Хочу Жити», а також «П’ять хвилин тому», який набрав вже більше 22 млн переглядів на YouTube. При цьому варто відзначити, що Pharaoh часто потрапляє під приціл критиків, які закидають йому, в тому числі, надмірну депресивність музики. Його пісні часто зустрічались у так званих «групах смерті» у соцмережах… Крім того, репер перебуває в об’єднанні артистів, яке зветься «Молода Росія». А у своїх інтерв’ю ворожим ЗМІ відкрито заявляв, що «Путин-красавчик».

Скільки вінничан прийшло на концерт улюбленого виконавця та як взагалі пройшов концерт — нам дізнатись не вдалось. Адже на дзвінки адміністрація нічного клубу не відповідала. Так само незрозуміло, чому російські артисти досі гастролюють Україною, коли на Сході у нас вже чотири роки війна. Втім, як нам вдалось з’ясувати, репера немає у списку заборонених артистів, а у Криму та ОРДЛО він концертів не давав. Дивує те, що є охочі відвідувати такі заходи та купувати квитки. Адже у нас достатньо багато талановитих виконавців, які не лише живуть українською піснею, а й любов’ю до своєї країни та народу.

Валентина Лісова