Його мета – наочно показати дітям історію та розвиток сучасної рок-музики: від блюзу та кантрі — до сучасних рок- та хеві-метал направлень. Вихованці зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» разом з викладачами Іриною Воєною та Вірою Майбородою у співпраці з гуртом «Sunrise» цього разу підготували цікаву програму за темою «Найпрестижніші світові музичні премії. Найвідоміші продюсери».

Розпочала рок-урок своїм потужним виступом Любов Орищук. Дівчина виконала  пісню «Come Together» гурту «Бітлз». А з розповіді ведучого Юрія Постового слухачі дізнались про найвидатніших продюсерів світу Нікі Чінна та Майка Чепмена, яких називають «хрещеними батьками» таких гуртів як «Sweet» та «Smokie». Згадували і на рок-уроках продюсера сучасності та засновника стилю «ню-метал» Ріккі Рубана, завдяки якому свою популярність здобули гурти Linkin Park, System of a Down, Red Hot Chili Peppers та Slipknot. Не обійшлось без музичних сюрпризів. Своїм вокалом вразила юна Даринка Красновецька, яка відома вінничанам участю в шоу «Голос. Діти». Цього разу дівчинка виконувала хіт Adele  «Rolling in the deep». Даша Галич та Саша Вершиніна обрали композицію  «What i’ve done»  гурту Linkin park.

Фінальну музичну композицію, яка складалась із кращих пісень гурту Smokie, співали виконавці та глядачі. Організатори зізнаються: за два дні на рок-уроках побувало понад 1000 вінницьких школярів. Далі обіцяють ще більш яскраву програму.

Віталіна Володимирова