Надсилайте на адресу редакції (м. Вінниця, просп. Космонавтів, 23) якісні фото або на електронну пошту (gazeta@www.www.33kanal.com) та короткі розповіді про себе й секрети догляду за волоссям. Обов’язково вкажіть довжину своєї коси.

А ми знайомимо вас із наступною учасницею конкурсу – Мар’яною із Лемешівки Калинівського району.

– Донечка дуже мріяла потратипи на сторінки вашої газети, – каже мама довгокосої красуні Альона Степанишина. – При зрості 111 сантиметрів довжина її волосся – 70 сантиметрів. Мар’янка відвідує садочок «Ромашка», і кожного дня не може обійтися без нової зачіски. Волосся доця має кучеряве та пишне. Особливих секретів догляду за косою немає. Головне – використовувати якісні шампуні та підживлювати відварами трав. Розчісуємо волосся дерев’яним гребінцем, коли воно майже сухе. Густоту волосся Мар’янка успадкувала від своєї бабусі, яка в юні роки мала косу нижче пояса, а пишність та кучерявість – від тітки.

Моя донечка пишається своїм волоссям і легко позує перед фотокамерою. А ще любить малювати, ліпити з пластиліну, співати й танцювати.

Настуня мріє про косу, як у старшої сестри

4-річна Анастасія з Калинівки, коли побачила серед учасниць нашого конкурсу свою сестричку Вікусю, попросила маму відправити і її фото.

– Доця ходить до дитячого садочку «Берізка». Полюбляє співати й обожнює принцесу Ельзу з мультика «Крижане серце». Каже, що вони з нею дуже схожі, – розповідає мама Наталія Росінська. – Настуня має, як для свого віку, дуже непогане волосся – довжина 47 см. І не дозволяє його підрізати, адже хоче мати довге волосся, як в сестрички Вікусі.

Щодня крутиться перед дзеркалом й питає, наскільки воно відросло. А ще обожнює заплітатись на відміну від старшої донечки. Настуня – справжня блондинка з блакитними очима.

Віталіна Трудько