Джон був успішним музикантом, чия кар’єра злетіла на вершини світових успіхів. Його пісні звучали всюди, а концерти збирали тисячі шанувальників. Але разом з успіхом у його життя ввійшли вечірки, алкоголь і наркотики. Спочатку це здавалося невинною розвагою, але поступово тенета залежності захопили його повністю.

Алкоголь став його постійним супутником. Джон втратив контроль над собою, почав пропускати виступи, а сварки з колегами стали регулярними. Його родина страждала, але він не помічав, як віддаляється від них. Одного разу, після чергового скандалу, дружина пішла, забравши дітей. Це стало для нього ударом.

Але це був лише початок його падіння. Джон втратив контракт з музичною компанією, гроші стали закінчуватися, а друзі зникли. Він опинився на дні, самотній і без засобів до існування. Саме тоді він зрозумів, що треба щось змінювати. Він звернувся за допомогою до реабілітаційного центру, але кілька разів зривався. Лише підтримка фахівців і рідкісні зустрічі з дітьми давали йому сили продовжувати боротьбу. Він знову почав писати музику, але тепер вона була наповнена болем, надією та щирими почуттями. Його нові пісні стали популярними, бо знаходили відгук у людей, які переживають схожі труднощі.

Духовний наставник Джона був категоричним противником методу кодування, але прочитав в інтернеті про нашу методику “Свобода без коду”. І Джон також приїхав до нас здалеку, з останньою надією. При дотриманні тверезості тяга не повертається ніколи в житті

Музикант відродив свою кар’єру, налагодив стосунки з родиною і став активним борцем проти алкоголізму, виступаючи з лекціями і допомагаючи іншим. Його історія стала натхненням для багатьох, адже він довів, що навіть із найглибшої прірви можна вибратися, якщо не здаватися і вірити в себе.

Джон знайшов сенс життя у допомозі іншим і це дало йому сили не тільки відновити свою кар’єру, але й стати справжнім прикладом для наслідування. Але це було до війни. На жаль сьогодні різко зменшилась кількість закордонних пацієнтів, але зросла кількість хворих українців:

АЛКОГОЛІЗМ, КУРІННЯ, ТОКСИКОМАНІЯ.

Наша адреса залишається незмінною:

Вулиця Пирогова 107- А знаходиться на Поділлі — треба їхати до вулиці Зодчих 22.

Попередній запис лише за номерами: 098 281 58 23; 073 281 58 23; 050 281 58 23. 

Вінниця. Мікрорайон «Поділля». Всеукраїнський Центр «Свобода без кода!».