А ви вже замислювались над можливістю проживання в апартаментах на березі моря в будь-який зручний для вас час? Квартира в Болгарії – шанс здійснити вашу давню мрію.

Рівень цін на нерухомість в цій країні – один з найнижчих в Європі. Саме тому у рейтингу держав, нерухомість яких користується особливою популярністю серед українців, одне з перших місць по праву належить Болгарії.

Найбільший забудовник болгарської нерухомості «Harmony Suites» має для вінничан гарну новину:

«Ми з радістю повідомляємо, що наша компанія розпочала роботу над своїм найбільшим проектом – будівництвом дванадцятого за рахунком комплексу «Harmony Suites 12». Він буде складатись з 5 комплексів, розташованих навколо великого зеленого парку. Неподалік розташовані супермаркет, аптеки, поліклініка, овочевий ринок та автовокзал – це чудова локація для постійного проживання», — кажуть представники болгарського забудовника у Вінниці.

Ні для кого не секрет, що найвигідніше купувати житло на етапі будівництва. Майбутні комплекси болгарського забудовника «Harmony Suites 12» не є виключенням. До 11 травня вінничани можуть придбати в ньому квартиру за дуже вигідною ціною. Радимо поспішати, адже після офіційного запуску проекту ціни на апартаменти зростуть.

Для вінничан, які не хочуть чекати введення в експлуатацію нових комплексів і вже в цей літній сезон прагнуть відпочивати у власній квартирі на березі Чорного моря, болгарський забудовник теж підготував вигідні пропозиції.

Однією з таких акцій для охочих придбати нерухомість є безкоштовна оглядова поїздка в Болгарію на вікенд. Оглядові поїздки в сонячну Болгарію регулярно організовують представники забудовника «Harmony Suites» у Вінниці. Це гарна нагода зекономити при покупці житла.

Найближча поїздка запланована на травневі свята. Вінничани, які приїдуть сюди на вікенд у травні, можуть розраховувати на багато приємних знижок від забудовника. Це хороша можливість ознайомитися з комплексами і плануваннями квартир, а також з культурою та традиціями цієї країни. І це чудова нагода скористатись найкращими умовами і зробити довгоочікувану покупку житла максимально вигідно.

Будівельна компанія «Harmony Suites» пропонує не відкладати, а купити квартиру дійсно вигідно і вже зараз. Ви зможете купити болгарське житло за прийнятною ціною, яку цілком можна прирівняти до вартості нерухомості в більшості регіонів України. При цьому за порівняно невисоку вартість ви отримаєте стильні і затишні апартаменти на чарівному узбережжі.

Вже зараз триває запис на ознайомчу поїздку з нерухомістю «Harmony Suites», яка відбудеться в перших числах травня. Представники забудовника запевняють, що можливі індивідуальні поїздки на «зручну» для вас дату.

Отримати консультацію щодо болгарської нерухомості, а також записатися на ознайомчу поїздку до Болгарії можна за телефонами: (067) 43-00-444; (099) 90-00-990, а також на сайті: https://goo.gl/Wpptw4

Ігор П’ятницький:

– Наша родина придбала житло в Болгарії, щоб в першу чергу діти мали повноцінний відпочинок. Малеча дуже задоволена. І важливо, що відпочивати можна не тиждень, а місяць, два, три. Та коли завгодно, і навіть взимку. Адже з Вінниці до Болгарії автомобілем їхати лише декілька годин. В інший час здаємо квартиру в оренду і маємо непоганий прибуток.

Максим Славінський:

– У Болгарії придбав житло для батьків. Там чудовий клімат і дуже гарні краєвиди. Батьки щасливі. Ми з сім’єю приїжджаємо по мірі можливості, а дітей залишаємо на літо в бабусі з дідусем.

Олександр Бедрак:

– Купили квартиру в Болгарії, й ось уже декілька років наша велика родина не витрачає кошти за орендоване житло під час відпочинку. Всю відпустку ми відпочиваємо там. В останні два роки в Болгарії відпочиває велика кількість туристів. Їдуть і вінничани, тож тут почуваєшся як вдома. З минулого року почали здавати свою квартиру в оренду – виявляється, це прибутково. Особливо в «гарячий сезон».