Ми, батьківський комітет Болганської середньої школи, хочемо звернутися через Вашу газету до сільського голови Болгана Брайлян Віти Дмитрівни і попросити у неї роз’яснення, у чому ж все-таки провинилися наші діти перед нею, що вона так негативно ставиться до них?

Діти – це наша радість, наше майбутнє, і ми зобов’язані створити для них найкращі умови для життя та навчання.

У номері за четверте квітня під заголовком «ШКІЛЬНА АКТОВА ЗАЛА СТАЛА БУДИНКОМ КУЛЬТУРИ. ПОВЕРНІТЬ ЇЇ ДІТЯМ!» голова Болгана, яка уже працює другий термін, у коментарі у своїх провинах все ще звинувачує колишнього голову (хоча і пропрацювала після нього уже сім з половиною років), при цьому не забуває похвалити себе. Краще б Вас, Віта Дмитрівна, люди похвалили.

Віта Дмитрівна, досить все спихати на колишнього голову і вихваляти себе! За сім з половиною років Вашого головування Ви нічого не зробили для того, щоб прискорити повернення актової зали нашим дітям, одне тільки і чуємо від Вас, що «робимо» та «будемо старатися» і ще який поганий колишній голова!

Але ж сім з половиною років – немалий термін для того, щоб звільнити будь-яким чином актову залу, щоб не перешкоджати дітям проводити гарно свій час для відпочинку та різних культурних заходів, та й, врешті-решт, захистити наших дітей від такого сусідства. Це все ж таки навчальний заклад, і дітям в ньому потрібно спокійно навчатись, не відволікаючись ні на що. Час би Вам уже і за свої вчинки відповідати.

Робіть будинок культури де завгодно, хоч і в сільській раді, так більше користі буде, а актову залу поверніть, будь ласка, нашим дітям, щоб вони могли там культурно розвиватись, проводити різні зустрічі, організовувати гуртки і таке інше. Чому наші діти повинні страждати?

Свою неприязнь до колишнього голови виражайте в іншому місці, хто у чому винен, а наших діток використовувати для цьому ми не дозволимо.

Ще раз Вас просимо: віддайте дітям актову залу!

Батьківський комітет Болганської середньої школи