Рашизм пропагандує  в Болгарії рф

Навіть російські опозиціонери не витримали і прийшли до посольства рф де вивішена пропагандистська виставка

На якій колаборанти та сєпари з окупованих територій начеб то від імені народу України заявляють, що росія їх визволила від української хунти і вони її чекали все життя.

– росія рознесла вщент пів України, знищила міста, мільйони домівок українців, а ця виставка пропагує в європейських країнах, ось наприклад в Болгарії таку цинічну брехню.

Активісти асоціації “Вільна Росія” зібралися біля російського посольства в Софії та прокоментували виставку про “людей нових регіонів” – мешканців окупованих Росією територій України

Цю виставку нещодавно демонстрували у Російському домі в Софії, а потім вивісили на зовнішній огорожі посольства.

Скоріше всього так робитимуть в посольствах рф по різних країнах світу.     Активісти наголосили на небезпеці подібної пропаганди в європейських країнах, мешканці яких не знають, що таке “рашизм”.

«Людина, яка не знає, що таке рашизм, сприйматиме це все за правду»,

– заявив активіст Олександр Лихачов, який виїхав з Росії через переслідування.

А тепер запитання до українців, яких зараз за «закрілами», сотні тисяч в Болгарії. Та і ухилянтів там десятки тисяч які від нічого робити пʼють та гуляють, скуповують елітну нерухомість, яхти, знаю що кажу, бачила вочевидь, а ви де?

Ви що не бачите цієї рашистської пропаганди? В усіх містах, не лише Софії так звані російські центри, а насправді приховані осередки  спецслужб кремля, активно просувають де можуть і як можуть ідеологією рашизму.

Європейці, особливо православні болгари, які вважають російську армію їхньою визволителькою від мусульманського іга, вірять. Їм треба пояснювати, що в тій російській вирі було не меле українців, інших поневолених народів імперії зла.

От і виходить, якщо так піде, що вже зазомбовані  такими виставками. «про рай,  принесений російською армією в Україну», не будуть підтримувати  нас, а рф.

Бо ж,  як пропагує ця виставка, люди хочуть рф.

А не ненависної української незалежності.

І якщо ви, українці, тепер заховали там, за кордоном голову в пісок, забули вже, що тут залишились ті, хто бореться за і вашу землю, вашу країну, робить усе, щоб  наблизити перемогу, то  після, не дай Боже, перемоги рф, з вас знімуть ті  «закрили», всі виплати, які ви отримуєте, і повернуть назад, тільки вже в той «рускій рай», який так навʼязливо пропагують в Європі, США, інших країнах рашистські пропагандисти. Бо це робиться  з єдиною метою – переконати народ тих країн не підтримувати українців, а вони щоб тиснули на свої уряди припинити надавати допомогу Україні. І не тільки нас, але й вас, тим хто здобув статус  біженця, чи тимчасово переміщеної особи, і так швидко забув, що його країна стікає кровʼю, її кращі сини тримають фронт, гинуть, українці в тилу платять і податки, і збирають допомогу, і щоденно піддані небезпеці прильоту смертоносних рашистських ракет і бомб!

Прошу, доки не пізно, пробуджуйтесь!

Бо більшість із вас приспали ситістю і безпекою, морськими хвилями і пляжами,. Але так буде не завжди, памʼятайте про це.

Своєю байдужістю – ви з ворогом. І воюєте з ним проти України!

Своєю активністю, співучастю, протистоянням, там, за кордоном,  ви з Україною.

Перемога наступить, коли ВИ там МИ тут триматимемо наш спільний фронт, і не інакше!

З повагою до всіх, хто по всіх куточках Землі з Україною!

Бо за нами правда! І Бог! То хто проти нас?

На фото: та сама виставка і протестуючі.

Зверніть увагу, як красиво називається фонд, що це пропагує: «Фонд ісследованія проблем демократії». І кольори ЄС. Ну хто за кордоном запідозрить, що це махрова пропаганда рашизму, яку всі європейські та українські інститути визнали як ідеологію фашизму та нацизму?

І де їй там наше протистояння?

Тетяна Редько