Друзі!

5-7 жовтня 2024 року Волонтерський центр імені Олександри Бурбело при Вінницькому національному технічному університеті та Благодійна організація «Благодійний Фонд «Струна на арфі України» здійснили чергову волонтерську поїздку до воїнів Збройних Сил України.

Передали бійцям на передову спеціалізоване військове спорядження, засоби РЕБ, дрони, засоби маскування, маскувальні сітки, кікімори, маскувальні накидки, плащі-дощовики, сухі душі, килимки, ліки, засоби гігієни й продукти харчування.

Щиро вдячні Анатолію Кучеру, який збирав волонтерську допомогу для наших бійців. Дякуємо Вікторії Войтко, яка організувала і здійснила поїздку з волонтерською допомогою до захисників у зону бойових дій.

Щиро дякуємо усім, хто долучився до збору на fpv дрони для бійців військової частини А7084.

Вдячні щиро керівництву ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ» Олексію Ковальчуку і Володимиру Житнику, генеральному директору ТОВ «Аграна Фрут Україна» Петру Мисливому, керівнику ПрАТ «Якушинецьке» Юрію Сігнаєвському за фінансову допомогу у закупівлі вкрай необхідного квадрокоптера DJI MAVIC 3T, що дасть змогу захищатися від ворога і вночі.

Вдячні щиро Антоніні Петренко, Наталії Горовенко та її синам Кості і Богдану, усім волонтерам с. Дубовець Немирівської міської громади Вінницького району за виготовлені і передані для наших захисників м’ясні консерви, та виготовлені з любов’ю до України у вакуумних пакетах тушковане м’ясо, голубці домашні, горох з м’ясом, квасоля з м’ясом, паштет із свинини.

Дуже вдячні директору ПП Фірми «Зерно» Петру Семенчуку за  передані нашим захисникам ковбасні вироби, паштет м’ясний «Домашній» та сало по- домашньому.

Щиро дякуємо керівнику підприємства ПП «Михалич і Ко» Петру Комасі за постійну допомогу і передані згущене молоко, сушки «малютка» і «кроха».

Дякуємо щиро Світлані Топіліній, засновнику ТОВ «Бріз-Т» за передані для воїнів ЗСУ баночки оселедців шматочками в олії.

Дякуємо дуже Світлані, Віктору, Миколі і Павлу Телішевським за постійну допомогу й передані продукти харчування.

Вдячні щиро Спілці Ветеранів АТО (м. Ладижин Вінницької області) та Ірині Зеленецькій за передані для бійців засоби маскування, кікімори та накидки.

Щиро дякуємо волонтерам Цеху «TETRIS», їх керівнику Ірині Присяжнюк, підрозділу з плетення маскувального спорядження «Кікімори» за передані кікімори.

Щиро вдячні Волонтерській організації «Ми разом» з ТРЦ S)mall і Катерині Марценюк за передані маскувальні сітки.

Дуже вдячні волонтеру Вірі Ящук і Благодійному фонду «Теплі обійми України» (Вінниця) за передані килимки, швейні вироби, ліки, засоби від комарів, обереги.

Дуже дякуємо волонтеру Наталії за передані плащі-дощовики.

Щиро дякуємо за постійну фінансову допомогу, надану для придбання потрібного військового спорядження, Тур-Клубу Бідняжка й Вадиму Базалицькому, а також Петру Боднару, Аліні Чан, Ірині Хазівалієвій, Михайлу Паньківу, Ларисі Марусан, Дмитру Кудрявцеву, Світлані Білан, Cвітлані та Олександру Яремкам, Наталії та Сергію Білим, Алісі Зарядовій, Руслану та Оксані Заблоцьким, Анатолію Комісаренку.

Дуже дякуємо заступнику генерального директора ТОВ «Виробничо-комерційна фірма «СЕНС ЛТД» Олені Шеванюк та директору ПРАТ «СБК» ВОДПРОЕКТ Олександру Целіку за постійну допомогу і передане пальне для нашої 65 волонтерської поїздки до бійців.

Все буде Україна! Разом до Перемоги!