Турбота – один з пріо­ритетів Вінницької міської ради. Щоб отримання ад­міністративних послуг для них було швидким і ком­фортним, працює адмін­сервіс «Ветеран».

Також за консультаціями соціального спрямування захисники, захисниці та їхні рідні можуть звернутися до помічників ветеранів.

Сервіс першочергового обслуговування «Ветеран» діє в усіх Прозорих офісах міста з травня 2023 року. Він дає можливість отримати першо­чергове обслуговування у ЦНАПах, в єдиному вікні та з одним спеціалістом. Торік цим сервісом у ЦНАП громади скористалось майже 5,2 тис. осіб. А з початку 2024 року – ще 7 тисяч захисників, захисниць та їхніх рідних.

Як зазначають в департаменті адміністративних послуг міськради, адміністратори ЦНАП постійно працюють над тим, аби наші Захисники, Захисниці та їхні родини отримали кваліфіковану допомогу в максимально комфортних умовах.

Вже рік, з жовтня 2023 року, у Прозорих офісах також працюють помічники ветеранів. До них можна звер­нутися з приводу оформлення документів, на­дання пільг, гарантій і компенсацій, отримати консультацію щодо статусу учасника бойових дій, ветерана, члена сім’ї загиблого, різних довідок, оформлення пенсій, встановлення інвалідності. З початку своєї роботи помічники ветеранів опрацювали понад 4800 звернень та надали більш як 39 тисяч послуг.

Скористатися адмінсервісом «Ветеран» можна звернувшись до рецепції центрального або територіальних відділень ЦНАП «Прозорий офіс» та отримати талон першочергового обслуговування.

Помічники ветеранів приймають у трьох прозорих офісах Вінниці за адресами: просп. Космонавтів, 30 (другий поверх); вул. Замостянська, 7; вул. Брацлавська, 85.