Юрій Вернидуб, головний тренер “Кривбаса”, повідомив, що з літа 2022 року поєднує роботу в футболі з військовою службою в Криворізькому територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки (ТЦК СП). Про це 58-річний наставник розповів в інтерв’ю Інтернет-виданню Армія FM.

Вернидуб вступив до лав Збройних Сил України 27 лютого 2022 року, одразу після повернення з-за кордону. Спочатку він служив у Запоріжжі, але вже в червні його перевели до Кривого Рогу, де він продовжує службу. Окрім військової діяльності, йому дозволено працювати тренером “Кривбаса”, що, за його словами, допомагає також поширювати інформацію про війну на міжнародній арені.

Тренер підкреслив важливість своєї роботи як на футбольному полі, так і на інформаційному фронті. Він активно надає інтерв’ю як українським, так і міжнародним ЗМІ, постійно нагадуючи світу про війну в Україні та необхідність підтримки в боротьбі з російською агресією.

Після початку повномасштабної війни Вернидуб залишив свою роботу в тираспольському “Шерифі” в Молдові та негайно повернувся до України, щоб долучитися до захисту країни. У червні 2022 року він очолив “Кривбас”, який нині займає восьме місце в УПЛ.