Був зовнішнім пілотом (оператором) безпілотних авіаційних комплексів. На жаль, в одному із таких боїв Руслан отримав важке поранення, що виявилося несумісним із життям. За кілька днів, попри усі намагання лікарів, серце воїна зупинилося. Він відійшов у вічність у 36 років.

Про загибель воїна повідомила Вінницька міська рада.

Народився Руслан Шевчишен 21 серпня 1988 року. Після закінчення 23-ї загальноосвітньої середньої школи здобув вищу освіту у Вінницькому національному технічному університеті. Працював приватним підприємцем у сфері реклами. А за покликом серця – допомагав вінницьким сиротинцям. Привозив дітям подарунки на свята та смаколики – у будні.

Життя Руслана було надзвичайно коротким, він устиг залишити по собі світлу пам’ять. Серця всіх, хто мали честь бути із ним поруч, вічно зігріватиме осяйна посмішка, яка попри усі труднощі не сходила з його обличчя.

Церемонія прощання із Русланом Шевчишеним розпочнеться сьогодні о 13:00 за адресою: вул. Келецька, 59. А о 14:00 поминальну панахиду за воїном відслужать у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору. Чин поховання Захисника відбудеться о 15:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!