За те, що добровольцем в 35 бригаді захистив їх від другої Бучі.

Ділиться працівник ТЦК, доброволець 35 бригади морпіхів

– Сьогодні, за наказом я був в групі оповіщення в с. Якушенці, Зарванці, Вінницький район.

Ну, думаю, зараз буду чоловікам пропонувати зʼявится до ТЦК, переконувати, що це правильно – захищати свою Батьківщину в такий важкий час. Там же  на фронті мої-наші хлопці-ВІННИЧАНИ, яких треба змінити.  Ну, хто ж крім своїх?

Був готовий до запитань типу «а ти чого не там, а де ти був».

Думав, комусь запропоную обрати самому собі підрозділ, посаду, бо ми ж маємо бути разом, як одне ціле перед таким сильним ворогом.

Ну, короче, розмови не вийшло, купа хамства, тікають, фоткають з кущів як щури.

Да, і ото на щурячий фотці стрілка якраз на мене.

Тільки не розумію за що?!

Такий щирий відгук представника рекрутингового відділу, викликав чимало відгуків.

Колишня наша колега Ірина Ярошинська, син якої зараз на фронті:

– А кому вони будуть кричати «ганьба», коли в окоп прийдуть кацапи?

Кому будуть кричати, якщо росіяни дійдуть до Вінниці?

А вони що думають, що хлопці на передку залізні, і вони мають воювати роками, а вони собі тут тусити будуть?

Ганна Горобчук, вінничанка:

…Валерій Скрипченко два роки був на війні в самих горячих точках . Віддав там за нас з Вами і за рідну землю здоровʼя ….

..а вранці його хтось з КУЩІВ сфотографував і виставив і групу села Зарванці  надписом @ідари(

Люди !! Та як же так ?????!!!!!!!!

…якщо так буде далі – то скоро орки постукають нам всім чоботами в двері (

Слава Свідомій Нації !!!!

Валерій я не знаю хто то зробив – але мені соромно за ту людину …

Вам честь і подяка за все 🇺🇦🙏

Анна Горобчук

Валерій запитує - за що ???!!!

І дійсно ??!! - за що ???

Вони просто не знають де насправді п*ри і що буде з ними, якщо ті п*ри прийдуть, - відгукнувся з фронту вінничанин Дмитро Уманець.

А ось що думає Катерина Крушельницька:

- А чого тцкашніки не йдуть самі на передову? Вони ж отримали військову професію за кошт платників податків , дали присягу. Не розумію, чого спеціаліст за фахом артилерист бігає за якимось ухилянтом? От якби зібрали б всіх 60 тисяч тцкашників та направили їх на Покровський  напрямок, то вони б швиденько зупинили наступ і ми б не здали Вугледар. Та й бусики тцкашників дуже потрібні на фронті поранених вивозити.

- Дуже сумно.

Причини різні, але головними є кричуща несправедливість зі сторони держави, тотальна корупція та свавілля влади на всіх рівнях. - вважає вінничанин Володимир Воловодюк, який сам не так давно звільнився з ЗСУ за станом здоровʼя.

Бездарна влада незграбними діями підставила тецекашників, скомпроментувала такі святі поняття, як захист Батьківщини, захист своєї родини і друзів. Бездарною соціальною політикою  понизила престиж воїна, піднявши престиж бюрократа... Коли в воєнний час колишні чиновники, зі своїм сумнівним внеском  в розбудову держави отримають в рази більшу пенсію, ніж боєць виплату за участь в бойових діях, то чим все це закінчиться? - вважає Віктор Семенюк.

- Друже ми закінчились, ті що вмотивовані були, добровільно пішли на захист, а зараз купа щурів і боягузів,які ладні на все аби за них хтось борони Країну, я маю на увазі фізично здорових лобуряк, бо ті хто не можуть дійсно по здоровлю я не рахую, але я хочу вірити що не всі здорові бугаї в нашій країні ухилянти і ще є патріоти, - Юрій Володимирович.

А Ви що думаєте?

Андрій Власенко