Неймовірні емоції, шемливу ностальгію та відчуття сучасних музичних ритмів подарували вінничанам двоє легендарних українських співаків Іво Бобул на Лілія Сандулесу.

Такого вибуху драйву, як увечорі 14 жовтня,  Вінницький обласний музично-драматичний театр, певно, не відчував вже давно. Це був не просто аншлаг. Це було засвідчення щирої любові вінничан до творчості двох талановитих буковинців. До їх чудових голосів і безсмертних шлягерів. До речі один з них – “Берег любові” глядачі своїми гучними оплесками вмовили співаків повторити на біс.

Під час концерту “цвіли липи, кладкою до чарівної Марічки приходила осінь, січень малював на вікнах мертві квіти”.

Молоді не могли всидіти на місці під таку запальну музику, а старші глядачі не могли стримати своє бажання підспівувати виконавцям.

Фактично вся глядацька зала була одним гармонійним організмом, який півтори години на одному диханні насолоджувався красою голосу та натхненням дійсно Народних артистів України. Які після багатьох років сольних виступів знову, як ті двоє з пісні, стрілися на сцені, яка попливла до берега любові…

Під час концерту Іво Бобул та Лілія Сандулесу подякували за таку можливість нашим Захисникам, побажали перемоги Україні. А глядачі донатили на допомогу ЗСУ. Завершився концерт вшануванням Героїв, які віддали свої життя за свободу та незалежність.

Анатолій Петраченко