Про це повідомили у Калинівській міській раді.

-До нас звернулися наші земляки-військовослужбовці, які разом із побратимами нещодавно повернулися на відновлення з Покровського напрямку. Під час важких боїв були ушкоджені технічні засоби без яких неможливо виконувати бойові завдання під час наступної ротації, – розповідає Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Ми відразу відгукнулися на їх прохання та закупили необхідне обладнання.

Motorola MotoTRBO DP4400e – цифрова професійна рація ультракороткого хвильового діапазону. Вона має надійний корпус з захистом від води та пилу за стандартом IP68, що забезпечує захист від негативних погодних умов та умов роботи в пилових та брудних середовищах. Також має потужність до 5 Вт, що дозволяє використовувати її для зв’язку на далекі відстані.

Радіостанція оснащена функцією цифрового зв’язку, що забезпечує чіткіше та якісніше звучання на відстані, ніж аналогові радіостанції. Також у DP4400e є функція автоматичного підстроювання рівня гучності, що дозволяє автоматично регулювати рівень гучності залежно від шумового оточення. Однією з ключових особливостей рації є її тривалий час роботи. Радіостанція може працювати до 28 годин без підзарядки завдяки місткому літій-іонному акумулятору, – повідомляють у Калинівській міськраді.