Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області дослідили процедуру відкритих торгів із закупівлі робіт із реконструкції адміністративного будинку з добудовою та переобладнанням під музичну школу, яку проводив сектор культури і туризму Погребищенської районної державної адміністрації.

За результатами проведеного аналізу встановлено, що інформація стосовно планування зазначеної процедури не була розміщена на веб-порталі уповноваженого органу, чим порушено порядок оприлюднення інформації про її проведення.

Аудитори направили рекомендації замовнику щодо приведення у відповідність до вимог законодавства зазначеної закупівлі, за результатами якої відкриті торги відмінено.

Повідомляємо, що зателефонувавши на «телефон довіри», який функціонує щодня, крім вихідних та святкових днів, з 09.00 до 18.00, а в п’ятницю з 09.00 до 16.45, кожен громадянин може повідомити про факти незаконного використання посадовими особами підприємств, установ та організацій бюджетних коштів. («Телефони довіри»: (044) 272-60-29 – апарат Північного офісу Держаудитслужби, (0432) 66-28-96 – Управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області).

Крім того, в управлінні за номером (0432) 66-13-68 діє пряма «антикорупційна лінія», за якою можна повідомити про випадки зловживання посадовими особами Управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області службовим становищем.

Прес-служба Управління Північного офісу
Держаудитслужби у Вінницькій області