Протягом березня-квітня у рамках акції відбулись вже шість купівель. За їхніми результатами вже зібрано та переказано на рахунок притулку для безпритульних тварин, 2185 грн.

– Викладач Вінницького державного педагогічного університету Інна Чухрій зі своїм сином Олегом придбали дві картини за 1000 гривень. Нині це найбільший внесок. Ми їм щиро за це вдячні. Дякуємо Ользі Волковій, Юрію Кононову, Оксані Пойді, Ользі Павлушенко, Тетяні Геращенко за купівлю картин та виробів наших авторів-благодійників та їхню активну підтримку акції, – розповіла волонтер Лада Мазай. – Фотозвіти усіх продажів є на сторінці загально-доступної групи ярмарки у Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/137670533729590/

Нині продають ще 24 лоти – картини, іграшки ручної роботи, ляльки-мотанки, книги, авторські аксесуари. Ми дуже вдячні авторам робіт: Альоні Лесніченко, Ксенії Радзіх, Катерині Собко, Артему Андрієнку, Тетяні Мазай, Тіні Герцовій, Оксані Кучмі. Щиро вдячні й Наталі Мстиславівні, яка теж щедро надала різноманітні товари до нашого ярмарку, але побажала не афішувати своє прізвище.

Сподіваємось на небайдужість вінничан до долі безпритульних тварин та їхню подальшу участь у благодійному інтернет-ярмарку.