У такий спосіб 56-річна жінка вимагала звільнити заступника мера Жмеринки Олександра Фурмана, який начебто у кінці минулого року побив її на сходах мерії через принципову позицію. Жінка місяць провела на лікарняному ліжку. На якій стадії тепер розслідування — ми запитали у неї.

– Я голодувала вісім днів. За той час отримала багато слів підтримки від колег та небайдужих. Також були зібрані підписи для проведення позачергової сесії, де мали розглянути питання про відсторонення Олександра Фурмана з посади, – каже побита депутатка. – Але не зібрався не кворум і депутатів і за дане питання не проголосували. То ж у розпачі я поїхала до Вінниці на сесію обласної ради. Виступила перед губернатором Валерієм Коровієм. Той у свою чергу викликав прокурора і розбирались по моєму питанню. На даний час у мене взяли свідчення і триває судово-медична експертиза. То ж чекаю результатів. Сподіваюсь, що тоді Олександра Фурмана нарешті відсторонять від роботи.

Ольга Пащук наголошує: якщо цього разу не буде прийняте справедливе, на її думку, рішення, то знову буде голодувати. Але палатку встановить вже під обласною радою. Скаржиться вона і на біль у руці та шиї, хоча після побиття пройшло вже п’ять місяців.

Віталіна Володимирова