Як вже повідомляло наше видання, вночі у Крижополі вінницькі патрульні під час відпрацювання району й затримали начальника місцевого відділку майора Вадима Гриньова. Той напідпитку приїхав розібратись із патрульними поліцейськими, «хто це хазяйнує у районі без його відома»… Далі ще й намагався втекти від «копів», відмовився проходити медичне обстеження. Але таки отримав адмінпротокол на свою адресу та гучний резонанс, що прогримів всією Україною.

– Наказом начальника ГУНП області Юрія Педоса цього керівника спершу відсторонили від виконання службових обов’язків, а за результатами службового розслідування — звільнили з лав Національної поліції, — пояснили у прес-службі обласної поліції. — Поки що в.о. начальника там виконує заступник. Буде оголошений конкурс на посаду начальника відділення.

– Добре, що керівник поліції Вінниччини проявив принциповість та почув обурення та думку громадськості. Бо поведінка цього начальника була аж занадто зухвалою… До речі, йому чомусь раніше «пробачались» подібні гріхи.., — розповів голова ГО «Ревізія влади» Віталій Павловський.

Тим часом минулого тижня кадрові зміни відбулись й у поліції Іллінецького району. Колектив місцевого відділення очолив підполковник Олег Паламаренко, який донедавна був заступник керівника поліції Гайсинського району.