Це вона ще кілька років тому запровадила у Вінниці моду на лисичок, встановила рекорд, вивівши на подіум одночасно кілька сотень юних моделей, і стала найбільш популярною дизайнеркою для вінницьких підлітків, котрим, до слова, дуже непросто догодити.

У чому ж секрет успіху? Виявляється, все дуже просто: треба прислухатися до того, що хочуть ваші діти.

– Перед початком роботи над першим блоком колекції для наймолодших, віком 3-16 років, я зібрала моделей і провела опитування. Запитання було одне: «Що, на вашу думку, має бути в одязі, щоб він вам сподобався?» Потім я склала перелік дитячо-підліткових пріоритетів і намагалась максимально врахувати всі їхні побажання, – каже дизайнерка. — Це дуже важливо, щоб діти оцінили все, що зроблено для них з такою любов’ю. У другому блоці колекції, що створена для молодих людей від 16 років і старше, я додала елементи того, що, на мою думку, має передати дух, тематику, задум теми «Час лисиць» — «Fox Time». У колекції зібрано все найцікавіше! Лисичці пасує все!

Визначити, що таке мода для підлітків — непросто. Але цілком можливо. В усякому разі, це демонструє «Fox Time» – нова яскрава, динамічна і надзвичайно зручна колекція, що складена у повсякденно ошатному, спортивному і романтичному стилях. Тут вам і коктейльні сукні, спіднички, літні сарафани, цікаві блузки і світшоти, модні кюлоти і шорти. Плісе і гофре, масивні брошки, поясні сумки, підтяжки, лаконічні штани-кюлоти… Здавалося б, не зовсім сучасно, але у цій новій колекції вони виглядають свіжо і дуже актуально.

Для створення модних ексклюзивних речей дизайнерка використала дуже зручні і сучасні тканини: затишний плюш, котон, атлас-котон, італійський трикотаж, екошкіру, чимало тканин з блискучою поверхнею. А рюші та волани додаватимуть романтики.

Окрема тема — колір. За версією Інституту кольору Pantone цього сезону у моді ультрафіолетовий і найбільш «лисячий» помаранчевий колір. А ще — бірюзовий, золото і срібло. Ще трохи вогненно-червоного і чорно-білого доповнять яскраві барви сезону.

Всі модні луки демонстрували на подіумі тридцять моделей і, вже традиційно, одна справжня чарівна лисичка, котра почувала себе королевою балу.