У «Темпі» Світлана працює з 1995 року. Спочатку займалась тренерською діяльністю лише з художньої гімнастики, але коли в Україні з’явився такий вид спорту, як естетична групова гімнастика, Єгорова одна з перших почала розвивати цей напрям у Вінниці.

Нині в пані Світлани займаються дівчатка віком від 3 до 17 років, в загальному — більше 50 учениць.

– Зараз «художка» мало цікавить підлітків, нею займаються в основному дітки до 14 років. А далі або припиняють свої заняття взагалі, або переходять в «естетику», — розповідає тренерка. – Художня гімнастика – це складний координаційний вид спорту, і за тенденцією, що прослідковується останнім часом, діти займаються лише до КМС (кандидат у майстри спорту – ред.). А далі продовжувати їм не цікаво, адже на цій ниві дуже велика конкуренція, змагання з художньої гімнастики неймовірно дороговартісні. Особливо виїзди на турніри. Не всі батьки можуть витягнути фінансово це «задоволення». А ось естетична гімнастика значно дешевша.

Зараз колегами Світлани по «Темпу» є її ж учні, яких вона тренувала з 3-річного віку, а донька тренерки Антоніна працює тут хореографом.

У залі Світлана Єгорова зі своїми учнями проводить по 12 годин, 6 днів на тиждень. Окрім того, Світлана проводить для дорослих ще степ-аеробіку.

– Степ-аеробіка – це моя відрада для душі, я займаюсь нею ще з молодості. Не хочу кидати, адже таким чином продовжую й сама фізичну форму тримати. Адже на заняттях з дітьми я повинна демонструвати їм багато складних елементів.

До слова, фізична форма у Світлани дуже гарна. Й на своїх неповних 50 років абсолютно не виглядає. Той факт, що пані Єгорова виховує лише чемпіонок, сама тренерка підтверджує лише скромною посмішкою. Натомість її учні, не шкодуючи похвали, із захватом розповідають про свою наставницю:

– Це правда, вона муштрує з нас чемпіонок, – ділиться «секретом» 17-річна Маша Стародонова. — Я тренуюсь у неї вже 13 років, за цей час вона виховала багато кандидаток у майстри спорту. І кожна з нас, і всі разом ми неодноразово ставали призерами різних змагань. Зараз ось готуємось на світові змагання з естетичної гімнастики, які відбуватимуться 5 червня в Будапешті. Чи строга Світлана Володимирівна як тренерка? По-різному буває, але оскільки ми часто беремо участь у різних змаганнях, то вона мусить нас готувати дуже серйозно та прискіпливо.

Відзначились учениці Єгорової й на конкурсах краси, зокрема «Міс Вінниця». У 2016 році Людмила Зеніна, яка змалечку займалась художньою гімнастикою, а потім відвідувала заняття й естетичної групової гімнастики у Світлани Єгорової, увійшла до 16 найкращих. Ще одна красуня, яка відточувала собі фігуру на спортивних заняттях у тренера – Анастасія Муравйова, брала участь у конкурсі краси «Міс Вінниця-2018» й увійшла до почесної 10-ки найкращих вінничанок.