Минулого тижня вона із сином їхала у міській маршрутці, коли раптом ногою провалилась у салоні. Найбільше жінку шокувало те, що перевізник так і не вибачився перед нею, а ще й зробив винною. Потерпіла вимагає у відповідних органів справедливого розслідування та покарання винних…

– Того дня  із братом Олександром мама поїхала на ринок у Могилів-Подільський купувати одяг на випуск. Уже повертались назад місцевою маршруткою. У салоні було багато людей, мама стояла у салоні ближче до водія. В якусь мить її нога майже до коліна провалилась всередину підлоги, – каже дочка потерпілої Катерина. –  Стала від болю кричати. Брат, який стояв поряд, розсунув ту дірку, аби мама витягнула кінцівку. До кермувальника маршрутки у нас претензій нема: той відразу зупинився і висадив людей. Як міг, підтримував маму і повторював, що більше працювати не хоче. Мовляв, достатньо вже проблем. Натомість мама  попросила водія відвезти її до перевізника. Та яким було здивування, коли він зробив винною маму. Казав, що це вона хоче від нього грошей, тому видумала цю історію. Хоча за кошти жодної мови не було. Також він спілкувався нецензурною лексикою. Більш того, за цей час  ніхто ніякої допомоги  моїй матері не надавав, до медиків не запропонував відвезти. Вона після розборок з перевізником громадським транспортом поїхала додому.

А вже ввечері після НП Наталія Поперечнюк відчула себе недобре. Нога дуже набрякла, була синьою на колір та в подряпинах. Вона шкандибає.

Ми не встигли це сфотографувати, бо не до того було. Хотіли до поліції звертатись, але так і зробили цього. А за кілька днів мама з хворою ногою вирушила у Польщу, де на заробітках, – додає Катерина. – Із собою взяла мазі та еластичний бинт. Як вона, бідна, має там робити — не знаю. Повернеться лише через чотири місяці. Просимо у відповідних органів провести перевірку і притягнути до відповідальності винуватців.

Поки перевізник не відповідає за вказаним номером, інцидентом у маршрутці уже зацікавились громадські активісти. Вони уже передали інформацію до контролюючих органів. Тим паче нині це дуже актуально після трагедії у Кривому Розі та Києві, де через несправний трамвай пенсіонерці відрізали частину ноги…

– Зі всім громадським транспортом у Могилеві-Подільському жахи творяться! Він у зношеному стані. Два тижні тому ми їхали у центр, то двадцять хвилин двері не відкривались, бо заїло. А часто водії  їздять із відкритими дверима, – каже місцева жителька Алла. – За моєю інформацією, наші перевізники їдуть до Житомира і там купують списані мікроавтобуси. Змушують підлеглих їх ремонтувати і випускають на маршрут.

Віталіна Володимирова