А почалось все між незнайомцями із банального конфлікту. Тож кермувальнику на автомобілі «BMW X5» нічого не залишалось як застосувати зброю… Поранивши опонента, він втік…

– На місце правопорушення одразу виїхали працівники групи швидкого реагування поліції та слідчо-оперативна група. Неподалік місцевого будинку культури зловмисник поліцейськими був затриманий. Ним виявився 33-річний вінничанин. У салоні його іномарки вилучили два пістолети, споряджені набоями калібру 9 мм, – коментує ситуацію начальник поліції в Гнівані Володимир Василик. – Зброя направлена на експертизу. 39-річного пораненого у ногу потерпілого каретою «швидкої допомоги» доставлено у лікарню. Після надання медичної допомоги від госпіталізації він відмовився. Попередньо встановлено, що причиною конфлікту між незнайомими чоловіками стали неприязні стосунки, що раптово виникли під час розмови на заправці. Відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганства. Автомобіль стрільця поміщений на арештмайданчик.

Тим часом з достовірних джерел нам повідомили, що двох фігурантів НП напередодні бачили у приміщенні міської ради, де якраз проходила сесія. Кажуть, що їх ідентифікували правоохоронці.

– Вони приїхали з Вінниці на підтримку опозиційного депутата. А все через війну за місцевий кар’єр, який для багатьох став ласим шматочком. Чи потрапили ці двоє чоловіків до сесійної зали тоді — важко сказати. Бо після минулих резонансних подій на сесію пускають за паспортами та попереднім записом, – кажуть місцеві. – Коли ж ці молодики приїхали на заправку, яка буквально через паркан знаходиться від поліції, між ними виник конфлікт. Кажуть, що хтось когось не пригостив… У хід пішла зброя. Були постріли у ноги та в повітря. Усі відео з камер спостереження вилучені. Чесно кажучи, люди в містечку налякані. Бо серед білого дня тут такого ще не було. І що могло б трапитись, якби ці люди застосували зброю у міській раді? А вони можуть… У майбутньому заходи безпеки будуть ще серйознішими.

Вікторія Снігур