Трагічна аварія сталась на Малих Хуторах у Вінниці. За інформацією правоохоронців, водій автомобіля «Mercedes» не врахував дорожні умови, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із таксі «Опель».

Коли на місце події прибули медики та патрульні, обидві машини мали значні пошкодження. Передні частини фактично були зруйновані. Рятувальникам довелося різати метал, щоб витягнути з салону 40-річного водія «Опеля». Його госпіталізували до лікарні, але, на жаль, врятувати життя так і не вдалось. У нього залишились дружина та діти… Водій «Mercedes» загинув на місці. Відомо, що це футболіст аматорського клубу «ЄМС-Поділля» Максим Гавриш, який грав на позиції нападника. Йому було 27 років. У чоловіка залишились дружина та донечка.

– Максим захоплювався футболом змалечку та займався у дитячій спортивно-юнацькій школі. Виступав за багато вінницьких команд та проявив себе досвідченим і професійним гравцем, прикладом для молоді. Знайомі ми з Максимом були приблизно 5-6 років. Але до команди «ЄМС-Поділля» потрапив у 2017-му. За цей період завдяки своєму характеру та бажанню він зумів довести, що є гравцем основного складу. Багато надій ми на нього покладали, — із сумом розповідає президент «ЄМС-Поділля» Юрій Корбут. — Востаннє Максим виступив за команду якраз того дня, як мав загинути. Грали ми з лідером чемпіонату області — «Агросвітом» з Бершадського району.

Матч був складний, але ми до нього наполегливо готувались. Максим був налаштований на гру і показав чудовий результат — забив два голи, і ми тоді виграли й були дуже щасливі. Вночі на власній машині він повертався додому, але не доїхав всього кілька сотень метрів. Удар був дуже сильним. Загинув на місці, отримавши важку травму грудної клітки. Через що саме сталось зіткнення машин — нехай з’ясовує слідство, але життя двох водіїв уже не повернеш. Нам Максима завжди не вистачатиме…

На похорон до загиблого спортсмена прийшли його рідні, близькі та колеги… Усі не стримували сліз. До труни Максима поклали футбольну форму. За жахливим збігом долі, останні матчі він грав під номером 13 та називав його фартовим…

У прес-службі обласної поліції повідомили, що за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею 286 ККУ. Після проведення необхідних експертиз будуть встановлені всі обставини та стан водіїв на момент вчинення аварії.

Вікторія Снігур