Спробувати свої сили у проекті вирішила і жмеринчанка Настя Слюсар, проте на вечірку-знайомство із чоловіком вона не приїхала. Замість неї у лімузині лежав телефон  – Анастасія написала, що святкує день народження із 4-річним сином Матвієм. Тож наступного ефіру Рожден вирішив особисто завітати до Жмеринки за дівчиною і забрати її на проект. Для дівчини та її родини це стало неабияким здивуванням. Настя розповіла холостяку про те, що мала коханого, але після народження сина він захопився гральними автоматами. Вона пішла від нього.

Нову учасницю Настю конкурентки сприйняли не дуже добре, а ось Рожден вручив їй троянду, а Матвію – іграшкову машинку. Дівчині навіть пророкували місце у фіналі, а дехто казав, що саме їй він подарує каблучку. Проте стосунки Насті та Рождена погіршились під час відпочинку у Португалії. Холостяк вирішив дізнатися, як Настя, Іванна і Анетті будуть поводитись в однаковій ситуації. Спочатку він хотів перевірити їх на ревнощі і спостерігав за реакцією дівчат на танці з незнайомкою. А потім подивився, що буде робити кожна в разі крадіжки у кавалера гаманця. Настя з перевіркою на ревнощі впоралася відмінно. А ось крадіжка гаманця ввела її у ступор. Повернувшись додому, дівчата дізналися правду про свої «таємні» побачення. Настя було шокована вчинком Рождена. Весь вечір дівчина сварилася з іншими учасницями шоу. Тому на церемонії  Холостяк заявив, що у них різні погляди на стосунки, і залишив Настю без троянди.

Свій виліт із шоу наша землячка прокоментувала так:

– У тому, що я поїхала додому, є і моя вина. Не розумію, як Рожден терпів мене весь цей час. Я і справді поводилась як істеричка. Один раз сказала Рождену, що піду, другий, третій… Помилку роблять раз, але не тричі. Врешті, він відправив мене додому. До речі, у мене як майстра з нарощування волосся після проекту стало більше клієнтів. Кількість і якість роботи змінилися кардинально. І люди обов’язково запитують: хто ж переміг у «Холостяку»? Однак нехай це до останнього буде таємницею.

Віталіна Володимирова