Репортаж, який ви бачите, це всього лиш фото розквітлих кущів не всієї вулиці Добролюбова в м. Вінниці, а маленького кутка, де проживаю. А уявіть собі, якщо доплюсувати такі кутки кожного, де проживаєте Ви, вся Україна. Ніякої іншої асоціації — просто рай… Такі ж фото у відгуках до цього матеріалу зі своїх вулиць можете добавити і Ви.

Вічний Рай буває лише на небі, на землі можуть бути лише миті схожого. І тому ловіть її цю сокровенну мить, коли не можна відвести очей від цієї краси, подарованої природою. Коли аромати неперевершеного і такого впізнаванного запаху можна вдихати цілодобово, не купуючи за у.є в “дюті фрі”. Підніміть очі, вдивіться в ці кетяги, вони так хочуть бути помітними, бо це ж вони ТОБІ ЛЮДИНО, ДАРУЮТЬ ЦЮ КРАСУ!!!  І таке щастя тривах лише дні…  До першго вітру і прощального танку — все облетить… І кане в лету.

Бузок — споконвічна квітка щастя на Україні. З її цвітом прийшла така бажана Перемога, з її цвіток асоціюється прихід тепла і справжньої весни. Бузковий колір здобув визнання у найвибагливіших модниць світу і змусим кращих художників світу шукати формулу його відтінку.

В найвідоміших ботанічних садах світу присутня ця рослина. Її спеціально доставляють та вирощують. А у нас росте — чи не в кожному подвір.ї…

І це ще для більшості — спогад дитинства та юності. Бо під аромат бузку чи не кожен другий чув освідчення в коханні чи освідчувався сам.

Ось такий він — наш бузок, чи “сірень” як багато хто звик називати його.

Отож насолоджуймось сповна і нині цим БУЗКОВИМ РАЄМ.

Ваша