Також красуня продемонструвала діамантову каблучку на правому пальці, вартість такої, згідно з даними Інтернету, від 15 тисяч грн. Саме освідчення проходило в Одесі, в одному із найкращих ресторанів у центрі міста.

Чим саме заробляє тепер вже офіційний наречений Аліни — невідомо. Але на фото у соцмережах він позує на тлі дорогих іномарок. Також часто дівчина пише йому подяки за куплені брендові речі. Як з’ясував наш журналіст, обранцем «Міс Вінниця-2017» став Олександр Бойдаченко — син бізнесмена та екс-директора Вінницького інституту конструювання одягу і підприємництва Ігоря Мізраха. Про останнього наша газета писала неодноразово. Свого часу пан Ігор балотувався у мери Вінниці, але не пройшов. У 2009 році йому пророкували губернаторське крісло у Хмельницькій області, та цього не сталось. У публікаціях за 2009 рік йшла мова про те, що тоді ще проректора інституту конструювання одягу і підприємництва Ігоря Мізраха слідче управління обласного УМВС оголосило в розшук як підозрюваного. Йому інкримінувалось отримання шахрайським шляхом у 2004-2005 р.р. 56 тисяч доларів від директора однієї будівельної фірми, якому він надав підроблені рішення про виділення земельних ділянок для будівництва. Проте згодом PR-менеджер Ігоря Мізраха Артем Фляжников заявив, що справа була закрита міліцією ще у 2007-му за недоведеністю.

Як тепер складається життя Ігоря Мізраха — інформації мало. На своїй сторінці він пише, що мешкає у Києві та працює у Верховній Раді. Позиціонує себе як політик, експерт та аналітик. Днями він виклав світлину із майбутньою невісткою та написав, що дуже щасливий і вже готується до майбутнього весілля.

Щодо майбутнього свата Ігоря Мізраха, то це також успішна людина. Анатолій Шамалюк очолює Калинівську ОТГ, де нещодавно на сесії був скандал через купівлю дорогої іномарки. Згідно з декларацією, його заробітна плата — 229331 грн. Чи є у Анатолія Шамалюка готівка та рахунки у банку — він не вказав. Хоча ще минулого року, коли Аліна Шамалюк здобула корону красуні Вінниці, було активне обговорення статків її родини.

Валентина Лісова