Найбільше претендентів, які мають усі шанси стати «ТОП-дитиною України», саме із Вінниччини.

Свої сили у конкурсі пробує 11-річна Даринка Красновецька, яка професійно займається музикою. У 2015 році дівчинка набрала найбільше голосів у онлайн-голосуванні на проекті «Голос.Діти». А у 2017 році уже брала участь у шоу в команді Монатіка. У тому ж році Даринка перемогла на «Чорноморських іграх» та стала учасницею Всеукраїнського туру Олександра Пономарьова. А ось Даніелла Юхименко — професійна модель та фотомодель. Світлини красуні були опубліковані у таких виданнях як «Ukraine People», «Fashion today», «HARVED», «Успешные люди». Обожнює крокувати подіумом 6-річна Еріка Стус з Вінниці. Вона — фіналістка конкурсу «Міні-модель» та «Міні-міс Вінниця-2017».

У своїх вісім років вихованка модельної агенції «Рrincess» Ангеліна Тлока має перемоги у таких конкурсах як «Міні-модель Вінниця-2016» та «Супермодель діти Київщини», «Міні-міс Вінниця-2017». Вінничанка Ангеліна Пустовіт — переможниця міжнародних та всеукраїнських змагань зі східних танців. Вона стала найкращою у модельному конкурсі «Best of stile». Претендує на перемогу і розумниця з Вінниці 14-річна Єлизавета Еленіч. Вона навчається у школі №4. Минулого року здобула перше місце у олімпіаді з географії та є багаторазовою лауреаткою Міжнародного інтерактивного конкурсу «Колосок». Єлизавета Верестун отримала титул «Міні-модель Вінниця-2017» у своїй віковій категорії та титул «МІС ТАЛАНТ» у Всеукраїнському фестивалі «The Best kids of Ukraine». Ще одна вихованка «Рrincess» 7-річна Ніколь Корбут уже справжня зірка.

Вона брала участь у показах мод, де демонструвала одяг від Monnalisa, Dolce&Gabbana, GUESS, Brums, Karl Lagerfeld. Ніколь має титули «Царівна Всесвіту-2017», «Міні-міс Вінниця-2017», «Міні-міс та Міні-модель глядацьких симпатій». Всесвітньовідомий журнал L’officiel визнав її найкращою маленькою моделлю зі ста учасників.

Віталіна Володимирова