З 19 травня аеропорт «Вінниця» відновлює чартерну програму рейсів Вінниця-Даламан-Вінниця до курортів провінції Мугла в Туреччині. Про це 10 травня розповіли директор КП «Аеропорт Вінниця» Ярослав Мазурець та представник летовища Даламан Рустам Ахмадзода.

– Ми відновлюємо з 19 травня вже відомий вінничанам курортний напрямок польотів з нашого аеропорту до Туреччини в Даламан. У травні літатимемо раз на тиждень, а з 26 травня плануємо по 2 рейси на тиждень аж до жовтня, – зазначив Ярослав Мазурець. – В літаку буде по 160 місць і ми вважаємо, що цей напрямок знову буде популярним із «Вінниці». Бо із Даламану ви зможете потрапити на найкращі курорти в Муглі… І до своєї омріяної відпуски із вінницького аеропорту летіти всього 2,20-2,30 години…

– Приємно знову бути у Вінниці та запросити мешканців вашого регіону на прекрасні курорти і море через повітряні ворота – летовище Даламан! Вже 3-й рік ми співпрацюємо із аеропортами України та Вінницею і маємо лише схвальні відгуки про нашу роботу., – вважає представник аеропорту “Даламан” Рустам Ахмадзода. – Сезон на курортах Мугли вже відкрито, температура води 22-23, потіння 26-28 і в аеропорту Даламан нещодавно було відкрито нвойи сучасний термінал! Все це для наших пасажирів, вінничан, які вже разом із туроператором TPG відкрили польоти з Вінниці в Даламан. Стартуємо із «Вінниця» 19 травня і будемо раді зустріти вас в Туреччині!