Заявник повідомив, що на його дружину неподалік залізничної колії щойно напав невідомий, пригрозив їй ножем та відібрав гроші й особисті речі.

– Ми приїхали на місце події неподалік станції «Вінниця-Вантажна» спільно із інспекторами Лівобережного відділення поліції… Побачили, що скривавлена жінка лежить на рейках. На тілі крові… Їй вже викликали «швидку медичну допомогу». Свідки пригоди розповіли, що нападник втік уздовж колії у напрямку залізничного вокзалу. Ми із інспектором міської поліції за ним. Пробігли – бачимо уздовж колії лісопосадка, а там просіка. Може, він втік туди. Звернули туди. Там людські городи, дачі або недобудовані будинки. І дійсно, десь за 15 хвилин після виклику удвох затримали цього чоловіка, який ховався у заростях коло одного з будинків, – розповів заступник командира роти «копів» Костянтин Цирканюк. – У нього знайшли ножа та викрадені гроші – 600 гривень він сховав в одязі. А от сумку потерпілої та її телефон він викинув у цій просіці… Затриманого відвели на місце злочину та передали слідчо-оперативній групі. Опору він не чинив.

Як повідомили у прес-службі патрульних, чоловік перебував у розшуку за вчинення аналогічного злочину. До речі, Костянтину Цирканюку вже втретє доводиться затримувати грабіжників «на гарячому». А рідні й близькі потерпілої та місцеві мешканці дуже вдячні правоохоронцям за розкриття злочину.