– Олімпіада проходила дистанційно, кожен міг розв’язувати завдання в шкільному кабінеті інформатики або вдома, — розповіла нашій газеті менеджер проекту «На урок» Марина Солонар.

Загалом до освітнього проекту «На урок» долучились понад 255 тисяч учасників, серед переможців — 27 учнів із Вінницької області. Приємно, що більшість із районів. Перші місця цьогоріч здобули такі учні: Яна Тесля, учениця 4 класу, яка навчається у Борівці Чернівецького району, та першокласник Максим Бевз з Маньківки Бершадського району. Вони найкраще знають предмети початкової школи.

«Золото» у математиці отримав Дмитро Шайденко, учень 5 класу ЗОШ №2-гімназії у Калинівці. А ось шестикласник Вінницької школи №23 Роман Ніколаєв став найкращим серед знавців англійської мови. Друге місце в інтернет-олімпіаді має Вікторія Мазур, яка навчається у шостому класі Гавришівської школи Вінницького району. Дівчинка отримала найвищі бали з математики. Цьогорічна випускниця школи № 23 у Вінниці Кароліна Мазур показала свій чудовий результат з інформатики. Її однокласниця Наталія Бабенко теж має сильні знання із цього складного предмета. Але цього разу їй вдалось посісти почесне третє місце. Такий результат і в Марини Дундук з Гайсинської школи №3, учениці 10 класу, з української мови та літератури. Усі переможці отримали дипломи від організаторів та бонуси від партнерів.

Вікторія Снігур