Участь можуть брати як дівчата, так і жінки різного віку. Надсилайте на адресу редакції (м. Вінниця, просп. Космонавтів, 23) якісні фото або на електронну пошту (gazeta@www.www.33kanal.com), та короткі розповіді про себе й секрети догляду за волоссям. Обов’язково вкажіть довжину своєї коси. Цього разу ми знайомимо вас із трьома учасницями.

Шестирічна Діана намагається стати схожою на принцесу Рапунцель.

Діана Шевчук мешкає у смт Десна, що під Вінницею. Довжина її волосся — 45 сантиметрів.

– Вона дуже пишається своїми кучерями і мріє, щоб вони були такі довгі, як у принцеси Рапунцель. Доглядати за волоссям Діанки досить складно, особливо розчісувати. Але обрізати його більше ні я, ні донечка не хочемо, — розповідає мама красуні. — Діана любить ходити із розпущеним волоссям, позувати на камеру і часто крутиться перед дзеркалом.

Шестирічна Амалія із Радівки Калинівського району має довжину волосся 68 сантиметрів. Вона вже давно мріє побачити своє фото в нашій газеті.

– Навчається наша Амалійка в першому класі у Радівці. Всі пишаються її косенятами ще змалечку! Я завжди роблю доні різні зачіски, щоб підкреслити красу і довжину волосся. Коли Амалії був рік, я сказала, що коси стригти не будемо, тільки трішки, як того потребує звичай. Навіть стояла біля хрещених та контролювала весь процес!, — ділиться мама дівчинки. — Про волосся важко піклуватися але воно того варте. Обрізати цю красу не посміємо, допоки виросте і зможе доня сама за ним доглядати.

Полінці із Медівки Оратівського району теж 6 років, і вона закінчує перший клас. При зрості 120 см має волосся 75 см.

Дівчинка — дуже позитивна дитина, здатна підняти настрій будь-кому. Успадкувала волосся від мами, яка завжди мала густе та довге волосся. Для догляду за косою дівчинка використовує якісні шампуні та ополіскує відварами трав. Поліна не дозволяє стригти волосся ні на сантиметр, вона дуже пишається ним і хоче мати ще довше. Мама Мар’яна радить батькам не боятися у дитинстві стригти дитину «під хлопчика», це надасть ще більшої густоти та зробить волосся міцнішим. Так зробили в рік і ми.

Віталіна Трудько