За словами людей, комунальники на їхні скарги відремонтувати пошкодження не реагують. Тож наша газета для селян стала останньою надією на вирішення ситуації…

– Газова труба у Крутогорбі тягнеться через річку Сіб. Ще раніше, коли будувався міст, то за планом дамба мала бути закріплена плитами. Скоріш за все, кошти зекономили. Натомість підрядники зробили бетонні стовпчики із металевими гачками, на яких і закріпили газову трубу, діаметр якої 100-120 сантиметрів, — розповіли мешканці села по «гарячій лінії». — Тепер «плоди» цієї халатності пожинаємо ми. Бо на даний момент через роботу грейдера одне із цих металевих кріплень та сама арматура впали у воду. Ще три гачки висять у повітрі і можуть опинитись у річці разом з трубою у будь-яку мить. Відповідно станеться витік газу, який загрожуватиме нашому житті та здоров’ю. Більш того, люди можуть залишитись без блакитного палива. Ми неодноразово просили допомоги у газової служби Гайсина, але там ще з осені годують обіцянками. Мабуть, чиновники досі не розуміють наслідки нашої ситуації. Тож якщо це і далі триватиме, від нас слід очікувати більш радикальних дій.

За коментарем журналіст звернувся до Гайсинського управління газового господарства.

– Ми обов’язково передамо ваше повідомлення керівництву та найближчим часом допоможемо у вирішенні ситуації, — пообіцяли нам у приймальні.

Що ж, сподіваємось цього разу газовики свого слова дотримають.

Вікторія Снігур