Модна подія дасть можливість вінничанам дізнатись який смак на одяг буде панувати цієї весни та літа.

Демонструватимуть свої колекції аж 6 учасників VINFashion Week. Буде представлено чоловічі, жіночі і навіть тінейджерські колекції.

О 13:00 розпочне показ мод TM “Katrin Fox”. Дизайнерка Katrin Fox творить модний одяг для дітей та тинейджерів. Її колекція – хитросплетіння стилю та практичності. Назва колекції – «Fox Time»: настає час лисиць!

О 13:30 на подіум виведе своїх моделей дизайн-студія “DESS”. Студія має свої пріоритети в роботі: створення щорічних сезонних колекцій одягу, як реалізація нових творчих ідей; робота з замовником, яка направлена на правильне стилістичне рішення того чи іншого образу. Колекція дизайн-студія “DESS”має назву – “Medi Terra”: мандруючи Середземномор‘ям.

О 16:00 студія дизайнерського одягу “InDresser” познайомить вінничан зі своєю жіночою колекцією, що має назву “Temperamentum”. У кожної жінки своя сила. Свій дар.

Дизайнери “InDresser” впевнені, що кожна жінка, яка хоч раз одягне їхню сукню – автоматично стає успішною та впевненою в собі.

До слова, власниця “InDresser” Оксана Панасюк розповіла, що вона з чоловіком мають швейну базу, на якій шиють постільну білизну для закордону, а от колекція жіночого одягу літо/осінь у них перша. В цьому напрямку вони лише починають рухатись.

Але вже обіцяють, що їхній одяг підійде усім жінкам: від святої Марії до спокусниці Єви.

О 17:30 – “PANNA boutique” зачаровуватиме вінницьких модниць витонченістю, вражаючою якістю та в той же час, стильовим різноманіттям та багатогранністю. А презентувати одяг будуть звичайні жінки, адже їхня колекція підкреслює особливість кожної представниці слабкої статі. Колекцію демонструватимуть під назвою – “SEMPRE FELICI”/«Завжди щаслива»!

О 20:30, на десерт, модники та модниці отримають показ вечірніх суконь від дизайн-студія “Аlexandra Khedoyan”. Молода дизайнерка Олександра Хедоян гарантує вінничанкам, що в її сукні кожна жінка стане бажаною та привабливою.

А найголовніше – захід має благодійну мету: усі виручені кошти за квитки будуть передані в Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій».

– Під час показу будуть також продаватись hand made – ручні виробити, які виготовили дітки з «Обрію». Усі виручені кошти підуть на облаштування гончарної майстерні. В цілому студія гончарної майстерності – це, за словами фахівців, реабілітація, працетаріпія, урізноманітнення буднів як дітей, так і їхніх батьків. Крім того, в процесі гончарства розвивається моторика не лише рук, але й ніг. Тому, коли ми почули, що дітки та молодь з «Обрію» мріють про таку майстерню, то ми одразу захотіли допомогти – розповідає організаторка VINFashion Week Юлія Гончарук.

– Людина, яка купить якусь річ, зроблену ручками дітей з «Обрію», купить не просто річ, а особистий оберіг. Адже дитина вкладає туди всю свою душу та жагу до життя – підкреслює Наталя Головко ще одна організаторка. – Загалом модний захід супроводжуватиметься спец ефектами, весь простір буде в білих тонах, а талановиті дизайнери вас точно здивують. Таким чином ми і діткам допоможемо, і гостей потішимо вишуканими колекціями.

Вхід на VINFashion Week коштує 100 грн, зал помістить 200 відвідувачів.

Модний захід відбуватиметься 26 травня в ТРК “ПОДІЛЛЯ СІТY”. Замовити квитки, а також дізнатись більше деталей про VINFashion Week, можна за телефоном: 093 797 66 43