25 травня о 10.00  відбудеться  презентація всеукраїнського волонтерського табору “Будуємо Україну Разом” (БУР), який проходитиме у м. Бар на Вінниччині з 27 травня до 24 червня. Місце проведення презентації: Вінницький молодіжний центр “Квадрат”, вул. Театральна 15.

Будуємо Україну Разом – це волонтерський табір, який через спільну працю об’єднує активну молодь, виховує в ній соціальну відповідальність та розвиває локальні громади у різних куточках України. Щороку БУР залучає волонтерів з усієї України, щоб разом безкоштовно допомогти неповним, малозабезпеченим, багатодітним сім’ям у скруті відновити їхні домівки, а також розвинути локальні громади та створити місцеві громадські простори в маленьких містечках України. Діяльність проекту почалася з м. Краматорськ, де в 2014 ми відновили 25 квартир зруйнованих під обстрілами. З того часу, ми провели майже 40 таборів, в яких взяло участь 1500 волонтерів. Разом з ними БУР допоміг відремонтувати домівки 144-м сім’ям та створив 7 молодіжних платформ по всій Україні.

Під час зустрічі команда проекту розкаже про заплановану роботу “Будуємо Україну Разом” в м. Бар, а також розкажуть про вже проведені волонтерські табори. Будуть представлені проекти об’єктів, які волонтери та місцева громада будуть створювати протягом місяця, що БУР проведе в Барі за підтримки місцевої влади та бізнесів. Окрім цього, після зустрічі відбудеться короткий нетворкінг, де в неформальній обстановці можна буде познайомитися з присутніми активістами та членами команди Будуємо Україун Разом та поспілкуватися про розвиток громадянського суспільства в локальних громадах України.

Відеозвіт з попередніх таборів БУР: Мелітополь

Що таке волонтерство? Розказують БУРволонтери:

Контактна особа: Олександра Теслюк, +380632849691, olexandra_tesliuk@ukr.net https://www.facebook.com/olexandra.tesliuk