Попередньо встановлено, що 28-річний житель Тульчинського району на «Opel Astra» виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з мікроавтобусом «Renault Master» під керуванням 54-річного вінничанина.

Як повідомили у прес-службі обласної поліції, від отриманих травм під час транспортування автомобілем швидкої медичної допомоги померла 9-місячна дитина, яка їхала разом з родиною в автомобілі «Opel Astra». Як вдалось з’ясувати нашому журналісту, дівчинка родом із села Мазурівка Тульчинського району. На її похорон зібралось більше тисячі людей.

– Ангелінка була довгоочікуваним первістком. Рідні так раділи, коли дівчинка народилась. Адже кілька років тому сім’я пережила велике горе — дідусь малечі трагічно загинув під час вибуху котельні у школі №3 в Тульчині. Бабуся у тому ж навчальному закладі працює вчителем-вихователем, – повідомили у Кинашівській сільській раді.

А ось батько загиблої дитини, 26-річна матір та її 18-річна сестра госпіталізовані до протишокового відділення вінницької лікарні з тілесними ушкодженнями. Їхній стан важкий. За таке правопорушення винуватця аварії можуть позбавити волі на 8 років. Слідчі призначили ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії. Втім, очевидці зазначають: місце, де відбулось зіткнення, давно називають містичним через велику кількість смертей…

Віталіна Володимирова