– Ми відібрали 20 бійців з гарнізону області. Ще у Києві є дві наші пожежні машини. Наші найкращі з найкращих рятувальників, – розповів заступник начальника рятувальників Вінниччини полковник Юрій Терентьєв. – Хлопці та техніка у розпорядженні керівника Головного управління ДСНС у м. Києві та чергують спільно із колегами зі столиці та інших областей. Так наші рятувальники вже брали участь у гасінні декількох пожежі. А які будуть завдання сьогодні, під час фіналу — вже визначить керівництво.

Як повідомляє прес-служба рятувальників, у Києві разом із вінничанами чергують бійці з Чернігівщини, Сумщини, Житомирщини, Полтавщини, Рівненщини, Черкащини, Харківщини, Дніпропетровщини та спецпідрозділів ДСНС.

100 вінницьких поліцейських теж охороняють фінал найпрестижнішого футбольного турніру Європи. Як повідомили у прес-службі обласної поліції, це співробітники стройових підрозділів та так звана “поліція діалогу” – п’ятеро спеціально підготовлених співробітників, які мають спілкуватись із громадянами задля запобігання конфліктних ситуацій.

Фото прес-служби поліції та рятувальників