У ній він пояснює, чому за багато років не спромігся заасфальтувати вулицю Вишневу. Лист датований 05.05.18 під №425.

«Шановна Вероніко Михайлівно! Роботи з благоустрою села Сальник проводяться регулярно. Щодо облаштування на Вашій вулиці асфальтного покриття можу зазначити наступне — вже давно можна було зробити це, — відповів голова у заяві. — Але не робиться по одній причині: щоб ви не позбивали коліна, коли будете їздити на велосипеді».

Більшість людей така відповідь держслужбовця обурила. Мовляв, це є офіційний документ органу влади, і за такі вислови є стаття Кримінального кодексу 365 — перевищення службових повноважень.

А є такі, що стали на захист Андрія Вовка.

– Як мешканка Сальника можу запевнити, що кращого керівника у нас ще не було! — каже Інеса Рижук. — А та особа, яка пише ті заяви, вже просто перейшла межу!

Голова Сальника прокоментував журналістам цей інцидент.

– Не думав, що моя жартівлива відповідь обернеться таким резонансом. Почалось із того, що одна із жінок, яка у Сальнику мешкає, але не прописана, через письмові заяви почала вимагати заасфальтувати вулицю. Додам, що у 2017 році ми там зробили водогін, із односельчанами засипали землею вибоїни. Проте ця жінка все одно вимагає свого, хоча податків до сільради не сплачує. Звісно, ми лише за, аби на Вишневій був асфальт. Проте на це потрібні великі кошти.

Валентина Лісова