У ньому взяли участь жінки віком від 27 до 40 років, які вже мають досвід материнства та досягли успіху в кар’єрі, творчості та інших сферах.

– У 15 років я стала «Міс Вінниця», а в 23 отримала почесний титул «місіс», вийшовши заміж за волонтера Юрія Тиру. Тоді мені самій пропонували представити Україну на одному міжнародному конкурсі. Але я відмовилась. Втім, ще тоді задумалась, що було б добре започаткувати такий конкурс і в моєму рідному місті. «Місіс Вінниця-2018» — це не конкурс краси, а найжіночніший проект міста, — розповіла засновниця конкурсу Лілія Поліщук.

Ведучими конкурсу «Місіс Вінниця-2018» стали тренер «Ліги сміху» Ігор Ласточкін та двічі переможець програми «Розсміши коміка», ведучий тревел-шоу «Єврочекін» Дмитро Ворожко. Оцінювали конкусанток найсильніша людина планети Василь Вірастюк, мандрівник та телеведучий Дмитро Комаров, члени команди «VIP Тернопіль», ведучий «Що? Де? Коли?» Олександр Андросов, представники Ukrainian Fastion week Олександр Соколовський та Володимир Нечипорук, гуморист Петро Бампер, діяч Сергій Сус. Свої найкращі хіти глядачам заспівали Злата Огнєвіч, Тоня Матвієнко із Арсеном Мірзояном.

Зрештою, титул «Віце-місіс Вінниця-2018» здобули Галина Юрківська, Маргарита Ципотан, Марія Дитинюк та Марина Книжник. Вони отримали тури до Європи та коштовні ювелірні прикраси. Титул «Mrs. Star Univers 2018» та запрошення представляти Україну на міжнародному конкурсі у Португалії отримала Оксана Кравчук, а Марія Дитинюк стала «Місіс Добре серце». 7 конкурсанток отримають можливість реалізувати свої соціальні ідеї впродовж року. Головною переможницею і володаркою титулу «Місіс Вінниця» стала вінничанка Світлана Реп’ях. Вона отримала унікальний приз — круїзну поїздку на двох та золоту підвіску з дорогоцінним камінням.

Крім того, завдяки представникам соціально-відповідального бізнесу та благодійним внескам учасниць конкурсу організаторам вдалось придбати із Нідерландів автомобіль швидкої медичної допомоги «Місіс Рятівниця», який дуже потрібен на передовій. Вирушить він у свою першу ротацію 30 травня в Донецьку область та нестиме бойову варту при Першому добровольчому медичному шпиталі ім. М.Пирогова.

Віталіна Трудько