– 36 моїх підлеглих разом з колегами з усіх підрозділів охоронятимуть публічний порядок під час фіналу Ліги чемпіонів у Києві 26 травня у матчі між «Ліверпулем» та «Реалом».

– Я буду 37-им. Не на стадіоні, адже, за новими правилами УЄФА, перебування правоохоронців під час самого матчу на стадіоні заборонено. Лише за його периметром. Квитки не купували, бо дуже дорого та й служба, — розповів начальник патрульної поліції Вінниччини Редван Усеінов. — Не виключено, що привеземо автографи зірок світового футболу. Мадридський «Реал» — мій улюблений клуб. І автографи зірок Рамоса, Марсело, Роналду та футболку суперкоманди у 2011 році мені подарували. Ми чудово розуміємо, яка це відповідальність — виконувати службові обов’язки під час такої супергри!

– Нещодавно Ви виклали у соцмережі фото із відкриття підрозділу української патрульної поліції у Криму, що нині дислокуватиметься на Херсонщині. Ви допомагали відкривати цей підрозділ як кримчанин?

– Так, я забезпечував це відкриття разом із колегами з Нацполіції, МВС України. І Ви, думаю, розумієте мої почуття — коли Батьківщина поруч, але насправді дуже далеко. Шкода, що цей підрозділ не відкрили на центральній площі мого рідного Сімферополя — площі Леніна. Але думаю, що ми обов’язково там ще проведемо урочисте відкриття.

В окупованому Криму є чимало громадян України, які з тих чи інших причин їздять на материк. Вони повинні чудово розуміти, що завжди можуть звертатись до української патрульної поліції за захистом, допомогою та підтримкою, і її отримають.