Так відновиш сили. Врахуй, що чоловік, що живе з двома жінками, чи має багатьох коханок, вмирає набагато раніше, ніж його жінки.

Якщо в домі немає ні ліків, ні грошей, а ви занедужали, нічого не бійтеся. Хай вам принесуть гілочки верби, подрібніть їх і заваріть чай. Цей золотавий напій здолає застуду, зніме озноб, очистить тіло. Це — природний аспірин та анальгін. Раджу звикнути до такого сніданку: потертий буряк покладіть у казанок, налийте трошки олії і поставте на вогонь. Тушкуйте 15-20 хв. Між цим наріжте 3-4 цибулини, підсмажте на олії. Додайте 3 ложки томату, змішайте все це з буряком і потушкуйте ще 5-10 хв. Дуже корисно для здоров’я.

Цибуля помічна від усіх хвороб. Дрібно нарізану цибулину залити пляшкою спирту. Настоювати 3 доби у темному місці, процідити і пити з водою по 15-20 крапель тричі на день до їди. Така настоянка стимулює роботу всіх органів. А ще можна цибулину натерти на терці і залити півлітрою гарячого молока. Настояти в теплому місці. Ввечері перед сном випити одну половину, а вранці натщесерце — другу половину. Я їм багато цибулі — сирої, вареної, смаженої. Цибуля старість відганяє, чистить і прояснює мозок, заспокоює і омолоджує. Візьміть собі за звичку з’їдати хоча б одну цибулину щодня.

Їжте більше гіркого, а солодкого краще не їсти взагалі. Можна трохи шоколаду, чорного. Найпоживніше м’ясо — з курчати та індика. Коли приходить сезон ягід, можете відмовляти собі в будь-якій їжі, тільки не в ягодах. Кожна наситить вас силою і здоров’ям — від черешні до кавуна.

Якщо слабне і випадає волосся, це не просто так. Мабуть, хвора підшлункова залоза. А якщо нездорова ще й щитовидна залоза, то ви скоро облисієте. Почніть вживати якнайбільше кропу, насіння. Від цього підшлункова залоза запрацює добре. Жінкам раджу їсти повсякчас горіхи і печінку — зморшки не скоро з’являться. Десять ягід щодня червоної горобини — і зір поліпшиться. Можна просто висмоктувати з ягід сік. За місяць неодмінно відчуєте позитивний результат.

Нехай мої поради харчування не обтяжують вас. Хто обрав їх, нехай вважає за необхідність, потім це стане звичкою. А далі — благом.