До редакції газети звернулась Галина Риндюк із Іванова, що у Калинівському районі. У жінки трапилось лихо: загадково зник 24-річний син Петро. То ж наша читачка просить усіх небайдужих допомогти.
-Петро останнім часом працював на сміттєвозі у Вишгороді, що під Києвом. Він у мене спокійний, компаній великих не люить. 12 травня близько дев’ятої вечора він повинен був виїхати зі столиці поїздом. Але до рідного села син так і не дістався. Телефон не відповідав. Спочатку я думала, що Петро образився на мене, бо напередодні насварилась на нього. Але пройшло ще кілька днів і ми забили на сполох, -каже Галина Риндюк. – Бо дитина моя не брала слухавки навіть від рідних братів. А коли я зателефонувала начальнику сина, той відповів, що Петро забрав заробітну плату та дійсно поїхав на Вінниччину. Але невдовзі планував повернутись за зимовими речами та забрати залишок заробітної плати – 2000 гривень Врешті я звернулась із заявою до Калинівського відділення поліції із заявою про зникнення сина. Через знайомих перевіряли інформацію, чи не перетинав Петро кордон. Але ні, такого не було. Кілька днів тому під час сортування сміття у столиці в Солом’янському районі знайшли документи мого сина. У поліції заспокоюють. Мовляв, Петра могли просто обікрасти, тому він не має можливості вийти на зв’язок. Благаю всіх небайдужих допомогти мені знайти мою дорогу дитину.
Прикмети Петра Федоровича Риндюка: худорлявий, має зріст близько 180 см. Волосся темне та карі очі. На момент зникнення Петро був одягнений у сірий спортивний костюм, сіру футболку та білі кросівки. Із собою мав картату сумку. Поліція звертається до всіх небайдужих громадян, які бачили чоловіка чи знають про його місцезнаходження, телефонуйте «102».
Номер мами Галини 097 190 72 08

Вікторія Снігур