– Поки увесь світ, футбольна Європа та в тім числі, ба, навіть – насамперед – Україна, охоплені футбольною лихоманкою та у новинарному просторі нічого, крім футболу, фан-зони та сьогоднішнього матчу, не звучить, національна паралімпійська збірна з пауерліфтингу вражає усіх своїм виступом на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу, що з 25 по 29 травня проходить у французькому місті Берк-сюр-Мер. У доробку нашої команди, станом на сьогодні, 26 травня, 6 високих нагород серед дорослих, серед яких 2 золоті та 4 срібні медалі, а також 4 нагороди серед юніорів, усі з яких – золоті. Окрім того, усіх сьогодні, у другий день змагань, вразив потужний виступ Шевчук Мар’яни із Вінниці, яка, окрім золотої нагороди у ваговій категорії 55 кг, встановила новий рекорд світу – 130, 5 кг., – зазначено на сторінці Національного Параолімпіського Комітету України.

Вітання Мар’яна Шевчук, Татьяна Широколава, Раюха Топоркова, Maryna Masha, Lidiia Soloviova, Токар Ксенія, Некротюк Борислав, Рожко Василь та Остапук Денис!

Змагання чемпіонату Європи, у яких беруть участь 170 атлетів з 33 країн, тривають. Наживо вболівати за наших сильних спортсменів-пауерліфтерів можна за наступним лінком:

https://www.youtube.com/user/ParalympicSportTV/videos